RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bombesiktet kidnappet jente (17)

Sist oppdatert:
Mannen som er siktet for bombeeksplosjonen på Grorud, har tidligere kidnappet og mishandlet en 17 år gammel jente.

Norsk-pakistanerens kriminelle fortid ble trukket frem av aktor i går, da mannen ble varetektsfengslet for fire uker etter bombeeksplosjonen på Grorud. Det skriver VG.

Det var i fjor vår at 20-åringen, sammen med tre kamerater, overfalt den 17 år gamle jenta på Skullerud. Hvis hun gjorde motstand, skulle de skjære opp hunden deres, truet de. Jenta ble tvunget ned i bagasjerommet på en bil, før 20-åringen sparket henne i hodet flere ganger.

Bagasjerommet ble åpnet igjen da kidnapperne stanset ved et vann i en skog. Der sa de at jenta skyldte dem 15000 kroner, og at dersom hun ikke betalte, ville de hugge av henne den ene armen, kaste henne i vannet, eller selge henne som prostituert. Den livredde 17-åringen foreslo at de skulle ringe faren hennes slik at han kunne skaffe pengene. Deretter ble hun bragt til en leilighet på Nordstrand i Oslo, der hun ble lenket fast til en sofa i ett døgn.

Marerittet endte til slutt godt. Faren hadde ringt politiet, og umiddelbart etter at han hadde betalt løsepengene og datteren ble satt fri, pågrep politiet de fire mennene. 20-åringen ble idømt 180 dagers samfunnsstraff for ugjerningen.

Mannen nektet i går straffskyld for bombesiktelsen, og påkjærte kjennelsen. Hans bestekamerat, en 17 år gammel norsk-syrer, døde da bomben gikk av i en boligblokk på Grorud onsdag. Storebroren hans (19), mistet begge bena og en hånd, og står i fare for å bli blind.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere