RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bombetrussel mot Elkem

Ansatte ved Elkem Solar i Kristiansand fant en bombetrussel skrevet på litt dopapir.

På et stykke toalettpapir var det skrevet med svart tusj og blokkbokstaver at det vil eksplodere en bombe på området den 10. august klokken 13, skriver Fædrelandsvennen.

- Det er bare en kort setning, hvor det står at det vil eksplodere en bombe på det aktuelle tidspunktet. Det er det hele, sier assisterende prosjektdirektør Alf Fredvik ved Elkem Solar til avisen.

Lappen var hengt opp på veggen inne i et toalettavlukke og ble funnet søndag. Mandag undersøkte politiet stedet, men det ble ikke funnet noe mer.

Toalettpapiret er nå overlevert krimteknisk avdeling for videre undersøkelser, opplyser innsatsleder Salve Eieland i Agder politidistrikt.

- Vi tar alle slike trusler alvorlig i utgangspunktet. Det vi kommer frem til i etterforskningen vil styre den videre politiinnsatsen, sier fungerende stabssjef Bård Austad i Agder politidistrikt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere