RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bortført mann meldte seg

Sist oppdatert:
Mannen som torsdag ettermiddag ble bortført fra Cafe Trappa på St. Hanshaugen i Oslo har meldt seg for politiet.

Sjokkerte vitner på kafeen i Waldemar Thranes gate i Oslo så en mann storme inn, slå fornærmede i ansiktet og slepe ham inn i en ventende bil. Politiet opprettet sak på «kidnappingen», men i løpet av kvelden kokte dramaet ned til en sak om legemsfornærmelse. Politiet fikk kontakt med fornærmede, en 45 år gammel mann, som mente dette ikke var noe å bråke om. Politiet kjenner også navnet på mannens om bortførte ham.

En stund etter «kidnappingen» fikk politiet kontakt med fornærmede på telefon og ba ham møte på politistasjonen.

- I avhør har han nærmest bagatellisert hendelsen og sagt at det dreide seg om en uoverensstemmelse som nå er ordnet opp i, sier operasjonsleder Tor Grøttum ved Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen. Ifølge 45-åringens egen forklaring fikk han bare en kilevink. Mannen var uskadd.

Slått ned og bortført
Gjerningsmannen ble av vitner beskrevet som en stor kar, cirka to meter høy, med glattbarbert hode, brun skinnjakke og dongeribukse. Sent torsdag kveld sier politiet at de kjenner mannens identitet.

- Fornærmede ble slått i ansiktet så han flatet ut. Deretter ble han tatt med ut og lempet i en ventende bil, fortalte politiet mens de fortsatt sto uten spor i saken.

Rusmiddeletatens kafe
Bortføringen skjedde på Cafe Trappa i Waldemar Thranesgate, like ved det mer kjente utestedet Tranen. Cafe Trappa hører til hospitset på stedet og er et serveringstilbud for byens rusmisbrukere i regi av rusmiddeletaten i Oslo.

Satt og spiste
Mannen satt og spiste da han ble slått ned og bortført. Det skal ha vært flere vitner til opptrinnet og en av dem ringte politiet, som fikk beskjed klokka 14.36.

Kafgjesten ble ifølge vitner brakt inn i en sølvfarget Toyota Carina, som ventet i gaten utenfor.

Ifølge politiet i Oslo hadde bilen tilknytning på Harestua, og Romerike politidistrikt ble varslet. Det ble satt opp kontrollposter blant annet på riksvei 4 gjennom Nittedal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere