Gå til sidens hovedinnhold

- Brakk ryggen på samboer

I lengre tid skal 47-åringen ha mishandlet samboeren. Til slutt havnet hun på sykehuset med brukket rygg.

(iBergen.no) Tirsdag ble han fengslet i fire uker av Bergen tingrett, siktet for grov og gjentatt mishandling av sin samboer over lengre tid.

Det siste tilfellet av vold skal ha skjedd i mars. Da var det angivelige overfallet så grovt at samboeren fikk brudd i ryggen og måtte innlegges på sykehus. Først nå har politiet fått kjennskap til saken, etter at den ble anmeldt av en person med nær tilknytning til den 40 år gamle kvinnen.

- Jeg gled på dynen, og ramlet oppå min eks samboer, det er slik hun må ha fått skaden i ryggen, har 47-åringen forklart til politiet.

Mannen påkjærte fengslingskjennelsen til Gulating lagmannsrett.

- Vi ser på dette som en veldig alvorlig sak. Men selv om hun har brukket ryggen, kan vi ennå ikke si at hun har betydelige skader. Han er derfor bare siktet etter det mildeste leddet i straffelovens paragraf 219. Foreløpig, sier politijurist Elisabeth Deinboll til iBergen.no og varsler at siktelsen kan utvides.

Den tidligere ustraffete mannen er fra Storbritania, og på grunn av faren for flukt, begjærte politiet ham fengslet.

- Min klient har erkjent å ha slått sin eks samboer med flat hånd, og vil ta sin straff for det, sier forsvarer, advokat Beate Hamre.

Kvinnen var innlagt på sykehus i et par uker, og er fremdeles sykemeldt etter episoden i hjemme 11. mars i år.

Les flere nyheter på iBergen.no

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året