Brann i asylmottak

Kraftig røykutvikling etter at det brøt ut brann i et asylmottak i Sandnes fredag ettermiddag.

Kraftig røykutvikling etter at det brøt ut brann i et asylmottak i Sandnes fredag ettermiddag. Foto: Tipser (NTB scanpix)

Alle beboerne er gjort rede for.

05.09.14 19:17

Det brøt fredag ettermiddag ut brann på et asylmottak i Sandnes i Rogaland.

Politiet sendte ut melding om brannen klokka 16.47. Da var bygningen overtent.

Senere fredag kveld meldes det at brannen er slukket og at alle beboerne er gjort rede for, melder NTB litt før klokka 19.

Politiet hadde i begynnelsen ikke kontroll på om noen kunne være i huset.

Huset er dimensjonert for 16 beboere, men for øyeblikket bor det 15 personer der, skriver Stavanger Aftenblad. Alle ble gjort rede for kort tid etter at brannen brøt ut.

Brannvesenet oppfordret beboere i området Sandved på Sandnes til å lukke vinduer og dører på grunn av stor røykutvikling fra brannen.

- Det er full fyr. Vi er i gang med slukkingen nå, men har foreløpig ikke kontroll, uttalte brannvesenets vaktsjef til Stavanger Aftenblad klokka 16.52.

Omkringliggende hus ble evakuert på grunn av spredningsfare, skriver avisa.

HTML EMBED
(function(d, s, id) {var js,ijs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//embed.scribblelive.com/widgets/embed.js";ijs.parentNode.insertBefore(js, ijs);}(document, 'script', 'scrbbl-js'));


RYKKET UT: Klokka 16.45 fikk nødetatene melding om brann på asylmottak i Torger Carlsensgate i Sandnes. Foto: Faksimile (Google Maps)


Følg Twitter-meldingene fra Rogaland politidistrikt her:

HTML EMBED
!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.