RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann i Bergen sentrum - 70 personer evakuert

Klokken 0504 velter det fortsatt røyk ut av bygget som står i brann. Brannvesenet slukker med kranbiler på to sider av husrekken. I forgrunnen Bjarne Graabæk - daglig leder ved hostellet som ligger like ved.
Klokken 0504 velter det fortsatt røyk ut av bygget som står i brann. Brannvesenet slukker med kranbiler på to sider av husrekken. I forgrunnen Bjarne Graabæk - daglig leder ved hostellet som ligger like ved. Foto: Geir Jetmundsen (Bergensavisen)
Sist oppdatert:
Til sammen fire personer er berget ut av et bolighus som står i full fyr i Bergen sentrum natt til tirsdag. En person er sendt til Haukeland universitetssjukehus.

Ifølge brannvesenet brenner det i andre og tredje etasje i bygningen i bydelen Bergenhus. Flere titalls personer er evakuert, men man har foreløpig ikke full oversikt over situasjonen.

- Det er fire personer som er hentet ut av det brennende bygget. Det er cirka 70 personer som er evakuert i området, opplyser Hordaland 110-sentral på Twitter i 5-tiden natt til tirsdag.

Operasjonsleder Arve Samsonsen i Hordaland politidistrikt sier til NTB at én av dem som ble reddet ut av bygningen, er kjørt til Haukeland universitetssjukehus med uavklart skadeomfang. To er kjørt til legevakt.

Politiet ble varslet om brannen klokka 3.53. Det ligger tett med både boliger og næringseiendommer i området, og flere bygninger er i tre.

- Det er en lett blanding av bygninger. Foreløpig har vi ikke fått melding om at brannvesenet har kontroll på situasjonen, sier operasjonslederen.

Brannvesenet betegner brannen som stor og opplyser at fem brannstasjoner deltar i slukkingsarbeidet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere