RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann i forretningsgård i Porsgrunn

(Illustrasjonsfoto: SCANPIX)
Sist oppdatert:
Det brøt ut brann i en gammel forretningsgård i Porsgrunn sentrum natt til onsdag.

Ingen personer er savnet etter brannen, og det er ikke meldt om personskader. Det opplyser operasjonsleder Bernt Ingebrigtsen ved Telemark politidistrikt til TV 2 Nettavisen i morgentimene onsdag. Brannvesenet er på stedet og driver etterslukking, mens politiet dirigerer trafikken på stedet.

Holen-gården med adresse Sverresgate 6 ligger i krysset Sverresgate/Jernbanegata i Porsgrunn sentrum og begynte å brenne i natt. Brannen fører til en del trafikkproblemer i morgentimene, opplyser politiet.

- Vi fikk melding om brannen klokken 03.00. Nå drives det slokking og etterslokking på stedet. Det er ingen personer som er savnet. Gården har tidligere inneholdt hybler, men røykdykkere fra brannvesenet har vært inne, og ikke funnet noen der, opplyste operasjonsleder Leif Myrtvedt til TV 2 Nettavisen ved seks-tiden onsdag morgen. Senere fikk politiet bekreftet at ingen personer hadde bopel i forretningsgården.

Brannårsak, eller skadeomfang er foreløpig ikke kjent.

- Det er snakk om en stor eldre bygning i sentrum. Det har vært næringsvirksomhet av forskjellig art i bygget, men akkurat nå er jeg ikke sikker på hvilke butikker eller forretninger som holder til der, sier Myrtvedt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere