RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann i Jotun-fabrikk

Sist oppdatert:
Fredag morgen brøt det ut brann i taket på et bygg tilhørende Jotun i Sandefjord.

- Det har brutt ut brann i et ventilasjonsanlegg på taket på fabrikken. Det er kraftig røykutvikling, opplyser operasjonsleder Knut Henning Bjune ved Vestfold politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Politiet fikk melding om brannen klokken 09.17.

- Vi vet ennå ikke noe om omfanget av brannen. Men både politi og brannvesenet er på stedet, opplyser Bjune.

- Ikke drift i bygningen
Jotuns informasjonsdirektør, Petter Christoffersen, opplyser til TV 2 Nettavisen at brannen er i et bygg som ikke er i bruk.

- Det er ikke drift i bygningen, ingen mennesker er i bygningen og slukningsarbeid er i igangsatt av brannvesenet, sier Christoffersen til TV 2 Nettavisen.

Han opplyser at driften på området går som normalt.

- Vindstille
Ifølge NTB var det tre personer i bygget da brannen startet. Politiet sier er det isopor som har tatt fyr og ført til den kraftige røykutvikling

- Vi har rykket ut med det vi har av brannmannskaper og arbeider nå med å få brannen under kontroll, sier daglig leder ved alarmsentralen i Sandefjord, Jan-Olav Vagle, til NTB.

Han opplyser at det er vindstille i området, og brannvesenet mener foreløpig at det ikke er fare for spredning til andre deler av fabrikkområdet.

- Bygget ligger ikke mer enn 20-25 meter unna andre bygninger på området, men på det nåværende tidspunktet er det ikke fare for spredning. Brannmannskapene arbeider nå med å få brannen under kontroll, sier Vagle til NTB.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere