RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann-ofre fraktet ut

Ekteparet som omkom i en husbrann i Asker søndag kveld ble mandag hentet ut av ruinene. Kriminalavdelingen etterforsker brannen.

- De to omkomne blir fraktet ut av huset i dette øyeblikk, sier Knut Bjørkedal, leder for etterforskningen ved kriminalavdeling til Asker og Bærum politidistrikt, til TV 2 Nettavisen ved 13-tiden mandag.

De omkomne er et ektepar i 80-årene som bodde i eneboligen på Nesbru i Asker. De blir sendt til rettsmedisinsk institutt i Oslo for obduksjon og identifisering.

- Brannårsaken har vi ikke brydd oss så mye om foreløpig. Vi har vært mest opptatt av å få de omkomne ut. Men mye tyder på at brannen startet i boligens utleiedel, sier Bjørkedal.

Boligen som ligger i en rekke, var fullstendig overtent da brannmanskaper og politi kom til høyden mellom Holmen Fjordhotell og Holmensenteret.

Leieboeren, en 52 år gammel mann, klarte selv å ta seg ut av det brennende huset sammen med de omkomnes datter, en kvinne rundt 50 år.

De to har vært innlagt på Bærum sykehus i natt, og har vært for preget at tragedien til at de har kunnet gi politiet noen detaljert forklaring.

- De pustet inn en del røyk og gass og har vært i sjokk, men slapp ellers fra brannen uten større fysiske skader, sier Bjørkedal.

Tirsdag vil politiets kriminalavdeling starte den tekniske etterforskningen i ruinene av eneboligen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere