RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann rundspilt på eget gress

Steffen Iversen (Rosenborg), Azar Karadas (Brann)
Steffen Iversen (Rosenborg), Azar Karadas (Brann) Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX
Sist oppdatert:
Brann ble rundspilt av Rosenborg på eget gress. Men det ble 0-0.

(iBergen.no) Det var regelrett divisjonsforskjell på de to lagene på Brann Stadion søndag kveld. Rosenborgs vilje og evne til å ta tak i kampen høyt oppe på Branns banehalvdel, mot Branns endeløse tafatthet som kulminerte med at den eneste Brann-spilleren som kunne ha skapt noe, Demba-Nyren, ble tatt av banen til fordel for en uinteressert Robbie Winters.

Brann klarte ikke å stå i mot RBKs bastante press i første omgang, men trøndersk ineffektivitet gjorde at det ikke ble uttelling før pause til tross for gode muligheter fra Steffen Iversen og Traore.

Birkir ordinær
Brann hadde beholdt Birkir Sævarsson på kanten uten at han klarte å imponere som han gjorde mot Marseille. Sentralt på midten var Tijan Jaiteh en katastrofe og viste hvor tynt det er på den plassen når han ikke ble byttet ut. Trønderne kunne stå høyt ettersom Brann var ufarlige i bakrommet og også de islandske midtstopperne kjente Tourette-lignende forhold til ballen i beina ble forsølkt utnyttet og med hell av kjappfotene fr bartebyen.

To sjanser
Branns første reelle sjanse kom etter en times spill og det ble attpåil en trippelsjanse. karadas heading på corner skapte panikk i forsvaret til RBK. ballen falt til Bakke som skjøt i god posisjon før Armann Bjørnsson klinte ballen til side for mål.

Rosenborg svarte umiddelbart med kampens til da største sjanse da Øivind Storflor sendte ballen i foten til Håkon Opdal på blankt mål.

Mesterlig reddet av den tidligere landslagskeeperen.

Imponerte
Rosenborg imponerte mot et Brann lag med hatten i hånden. Der trønderne tråkket til i samtlige tacklinger sto Brann-spillerne og kikket

Brann fikk en kjempemulighet med ni minutter igjen, men Azar Karadas som valgte å bruke energien på alt annet enn fotball i denne kampen, bommet for åpent mål.

Selv om Brann gjorde en bedre andre omgang var Rosenborg fortsatt så mye bedre at det var flaut for Brann.

Branns beste spiller var Kristjan Ørn Sigurdsson med ingen på de neste tre plassene, så mye bedre enn resten av Brann-laget var han.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere