RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Braste inn i sykehus

Sist oppdatert:
Kvinnen tok fart, og kjørte bilen sin rett inn i kantinen ved Blakstad sykehus. Deretter ramponerte hun hele lokalet.

Det var rett etter klokken 20 tirsdag kveld at kvinnen kjørte Mitsubishien sin inn i kantinen.

- Det var dramatisk. Nifsest var det at hun virket så målbevisst, sier øyenvitnet Kari Seljelid til Asker og Bærums Budstikke.

Hun forteller at kvinnen braste inn i veggen tre ganger før den ga etter og hun kjørte inn i sykehuset. Inne i kantinen kjørte hun rundt så bord og stoler ble knust til pinneved, murveggen inn til det tidligere røykerommet knakk, og vannspruten sto fra sentralfyranlegget. Kvinnens grønne bilskilt ble liggende igjen på stedet, skriver avisen.

Deretter rygget kvinnen ut igjen, før hun forsvant. Knuste bord og stoler lå igjen på uteserveringen.

Kort tid etter ble kvinnen pågrepet uten dramatikk. Det foreligger ikke mistanke om ruspåvirkning, og politiet kjenner ikke til kvinnen fra før. Politiførstebetjent Tor Upsahl sier til Budstikka at mye tyder på at hun trenger legehjelp.

Det er ikke bare sykehuset som fikk uvelkomment besøk av et kjøretøy tirsdag. Samme dag braste en lastebil inn i en barnehage i Bærum.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere