RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Charles Williamsen, Tidens Krav

Brennende engasjement

Sist oppdatert:
Helseminister Anne-Grethe Strøm-Erichsen ble møtt med pipekonsert fra aksjonistene under demonstrasjonen for lokalsykehus foran Stortinget mandag.

- Det er vanskelig å anslå et tall på hvor mange som har møtt opp, men det kan vel være et sted mellom 1.000 og 2.000, tipper Charles Williamsen som er i Oslo for å dekke demonstrasjonen for Tidens Krav.

Fra Kristiansund er det en delegasjon på 42 som har fløyet nedover for å delta. I tillegg er det flere utflyttede kristiansundere, om lag 100 stykker, som også har møtt opp.

- Det er helt fantastisk. Vi ser at folk på stortinget ser ut til oss. De vet at vi er her, sier Christina Hovde.

Det er Kristiansund arbeiderpartis varaordførerkandidat, Line Hoem, som skal overrekke underskriftene til helse- og omsorgsminister Anne-Grete Strøm Erichsen.

Folkebevegelsen for lokalsykehusene står bak demonstrasjonen. De koordinerer aksjonister fra hele Norge, og det var opp busser fra flere steder hvor lokalsykehuset er truet med nedleggelse, deriblant Odda, Nordfjordeid og Lærdal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere