*Nettavisen* Nyheter.

Bror ber sjåfør melde seg

Foto: (Foto: Erlend Aas / SCANPIX)

Mandag ettermiddag var fortsatt ingen pågrepet for bildrapet på Marita Ona (26) i Rælingen natt til søndag. Nå ber broren hennes sjåføren om å melde seg.

14.01.04 10:26

Maritas bror, Hugo Ona, sier til P4 at det siste døgnet har vært svært tung.

- Meld deg

- Meld deg - slik at vi kommer videre, og at du kommer videre. For det er sikkert et helvete for deg også å vite at du har tatt livet av et menneske, sier Ona til P4.

Lensmann Terje Staum i Fet og Rælingen sier til TV 2 Nettavisen at avhør og gjennomgang av overvåkingsvideoer og fotobokser så langt ikke ha ført til en løsning i saken.

- Vi er fortsatt svært interessert i på komme i kontakt med alle trafikkanter som har vært på den aktuelle strekningen på det aktuelle tidspunktet, sier Staum.

Kvinnen har trolig blitt kastet flere titalls meter i sammenstøtet med bilen som kjørte på henne. Det er derfor grunn til å tro at bilen hadde høy fart i 60-sonen på riksvei 120 ved Åsvang i Ytre Rælingen.

Søndag etterlyste politiet blant annet en liten, grå personbil. Føreren av bilen har ikke meldt seg til politiet.

- Dette er fortsatt et aktuelt kjøretøy, men vi vil gjerne komme i kontakt med alle som har vært i nærheten på det aktuelle tidspunktet, sier Staum.

Politiet tror kvinnen har blitt påkjørt mellom klokken 05.50 og 06.00 søndag morgen. Det var i dette tidsrommet hun gikk fra festen hun hadde vært på, den årlige Halloween-festen til motorsykkelklubben Hog Riders MC Norway i Rælingen på Romerike.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.