RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brøt ny avtale med politiet

Den hovedmistenkte Wat Po-eierens flybillett til Norge ble aldri hentet som avtalt. Hun feiret istedet nyttår på en pub i Thailand.

(iBergen.no) Ved juletider gjorde den 53 år gamle kvinnen en avtale med politiet i Bergen om at hun skulle hente flybilletten de hadde kjøpt til henne i Bangkok, og ta første fly til Norge. Billetten ble imidlertid aldri hentet.

- Jeg kan bekrefte at vi hadde en avtale som ikke ble overholdt, men vi jobber videre med saken, sier politiadvokat Steinar Andersen til BA.

Flere av kvinnens kollegaer og familie er siktet eller sitter fengslet i Bergen for menneskehandel eller hallikvirksomhet, deriblant kvinnens sønn og hans kone. Sønnen har tidligere fortalt til BT at han har bedt moren om å komme til Norge og ordne opp i saken. Også politiet har gitt utrykk for at de trodde at kvinnen ville dukke opp i Norge før jul.

En av de medsiktede, en 54 år gammel kvinne, ble i går varetekstfengslet i ytterligere 4 uker. Også en 38 år gammel kvinne sitter fortsatt fenglset i saken.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere