RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Stig Atle Bakke (Romerikes Blad)

Brudefølge på 12 i kjedekollisjon

Sist oppdatert:
Skapte massive køer på E6.

Politiet på Romerike fikk melding om kjedekollisjonen på E6 mellom Jessheim og Kløfta klokka 15.05 lørdag ettermiddag, skriver Romerikes Blad.

- Det som etter all sannsynlighet var et brudefølge på 12 biler kjørte sørover på E6-en med ballonger hengende ut av vinduene og alt som hører med. Da en av bilene i følget nærmest stanset ble bilen påkjørt av en bil som kom bakfra, forteller operasjonsleder Petter Olausson i Romerike politidistrikt.

82-åring skadet
Han forteller videre at kvinnen i bilen som kjørte på den bakerste bilen i brudefølget var en 82 år gammel kvinne fra Oslo.

- Hun er fraktet til legevakta fra nærmere undersøkelser, men skal ikke være alvorlig skadet, sier Olausson.

Ifølge operasjonslederen er det tatt en vurdering av politiet på stedet om at kvinnen ikke blir fratatt førerkortet.

- Normalt er det bilen som kjører inn i bilen foran som lastes for kjedekollisjonen, men man kan ikke forvente at biler nærmest stanser på E6, sier han.

Store trafikkproblemer
Ved 16-tida ble begge kjørefeltene åpnet på E6, men etter ulykken og fram til klokka 16 var det lange køer på hovedveien.

- Køen sto fra ulykkesstedet og inn til Gardermoen og det ble dirigert omkjøring om Jessheim sør, men er trafikken i ferd med å normalisere seg, forteller operasjonsleder Olausson ved 15.55-tida.

Les flere nyheter fra Romerikes Blad her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere