RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bruker sex-dokke som målskive

Sist oppdatert:
Norske soldater sjokkerer i en ny skytevideo på internett. I denne videoen bruker de blant annet en sex-dokke og en utstillingsdokke som målskive. Se videoen her.

Kort tid etter at det ble kjent at soldater i Telemark Bataljon i Kosovo figurerte i en video med hundedrap på Internett, sirkulerer nye skytevideoer laget av soldater i det norske forsvaret. Noen av opptakene er gjort i Rena leir.

En av de nye videoene har allerede fått konsekvenser for en av de involverte, en offiser med fenriks grad. Han er gjenkjent og er suspendert fra sin stilling, ifølge Dagbladet.

- Alvorlig

- Vi tar dette svært alvorlig, og vi setter store ressurser inn på å få avdekket realitetene i denne saken, samt undersøke i hvilken grad det eksisterer et miljø for slike holdninger og oppførsel i Hæren, sier nestkommanderende for Hærens styrker, brigader Geir Anda, til avisa.

Uniformert

I de nye videoene skyter og sprenger en gruppe soldater i norske uniformer og med forsvarets våpen mot svært utradisjonelle målskiver. Blant de tingene som får gjennomgå er en oppblåsbar sexdokke, en utstillingsdokke, en dataserver, blomsterpotter og en lekebåt i en hagedam. Soldatene bruker MG3 maskingevær, AG3 automatrifle og Glock pistol.

I tillegg sprenges en personbil i filler med skudd fra en panservogn. Alt ledsages av tung musikk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere