RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bruker t-baneskinner som gangvei

Sist oppdatert:
Nylig unngikk ei ung jente såvidt å bli overkjørt da hun hoppet ut i skinnegangen for å hente en bag. Hittil i år har 163 personer vært nær ved å bli påkjørt av t-banen i Oslo.

I 2002 ble 79 mennesker observert gående i Oslo T-banedrifts skinnegang. I 2003 var tallet økt til 118, mens det hittil i år har steget til 163, skriver Aftenposten.

T-banefører Terje Østli er en av dem som har opplevd slik livsfarlig opptreden. Han måtte kaste seg på bremsene da en jente løp ut foran toget på Furuset stasjon for å hente bagen sin. Hun unngikk såvidt å bli kjørt ned.

- Jeg sa ikke noe til henne, jeg var redd for at jeg ikke skulle klare å si noe fornuftig, sier t-baneføreren til Aftenposten.

Da han skulle kjøre videre, satt hendelsen fortsatt i kroppen: Han skalv over hele kroppen og klarte ikke å annonsere én eneste stasjon, forteller han.

Østli håper han skal slippe å oppleve noe lignende igjen, men ser dessverre ofte folk i skinnegangen, selv om de ikke har noe der å gjøre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere