RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bruktbilhandlere jubler

Sist oppdatert:
Først ble de anmeldt for skattesnusk - tirsdag trakk Oslo likningskontor anmeldelsen tilbake

De tre pakistanske brødrene som eier Oslo Bilsenter ble anmeldt for å ha unndratt omsetning på 94 millioner kroner. Tirsdag trakk Oslo likningskontor anmeldelsene tilbake.

Politi, tollvesen og ligningskontor aksjonerte mot Oslo Bilsenter for tre uker siden. De mente eierne hadde solgt biler svart i stor skala.

Men politiets aksjon, som ble presisert i en pressemelding, var bortkastet. Etter tre ukers gjennomgang av regnskapene gjør Oslo ligningskontor full retrett og trekker anmeldelsene tilbake. I kveld jublet de mistenkte bruktbil-handlerne.

- Det har klar at dette har vært en tung tid for oss, men vi har jobbet i Norge siden 1975, jeg og familien min har jobbet døgnet rundt. Vi har jobbet hardt og bygget opp det dere ser her. Derfor er det godt å se at vi er renvasket for de grove anklagene, sier innehaver Tariq Mahmood til TV2 Nyhetene.

Han mener razzian har ført til stor økonomisk skade for bedriften.

- Det er klart at både kunder og forretningspartenere har blitt skremt av aksjonen, sier Mahmood.

TV2 er kjent med at revisorene til Oslo Bilsenter har gjennomgått punkt for punkt alle anklagene fra Oslo likningskontor. De har fremlagt dokumentasjon nok til at de tre brødrene fikk brevet som er signert ligningssjefen i Oslo, Inger Berit Andersen.

«På bakgrunn av av de funn som er gjort i saken, samt den informasjon som er fremlagt, er det etter ligningskontorets vurdering ikke lenger skjellig grunn til mistanke om at selskapet har unnlatt å bokføre omsetning på det grunnlag som fremgår av anmeldelsen», står det i brevet som TV2 har fått tilgang til.

Familien Mahmood vurderer nå hvilke skritt de skal ta mot politiets fremgangsmåte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere