RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brukte drosje som fluktbil

Sist oppdatert:
Lommetyvene kastet seg inn i en taxi, men politiet la seg på hjul.

(iOslo.no) Her er noen av det siste døgnets hendelser fra Oslo-politiets logg:

Lommetyver tatt
OSLO: Kl. 16.30 i går ettermiddag fulgte en vekter etter tre lommetyver ned Bogstadveien. De forsøkte å unnslippe ved å ta en drosje, men drosjen ble kort tid etter stoppet av en politipatrulje. To østeuropeere i 30-årene ble pågrepet for lommetyveri og fornærmede i 70-årene fikk igjen lommeboken sin.

Trafikkulykke i Ekebergtunnelen
EKEBERGTUNNELEN: Kl. 16.54 ble det meldt om et trafikkuhell i Ekebergtunnelen. Fire biler hadde kollidert, ingen personskade. Den ene bilen hadde så store materielle skader at den ikke kunne flyttes for egen maskin. Den sperret to felt i tunnelen, noe som medførte lange køer i rushtiden. Kl. 17.14 ble tunnelen åpnet for vanlig trafikk.

To pågrepet for forsøk på biltyveri
RODELØKKA: Kl. 23.24 i går kveld fikk politiet melding om to personer som oppførte seg mistenkelig ved Freia på Rodeløkka. Etter hvert viste det seg at disse hadde noe med en svenskregistrert bil å gjøre. Denne bilen var forsøkt koblet og hadde knust rute. Guttene ble pågrepet for mistanke om forsøk på biltyveri.

Tre pågrepet for innbrudd på Mortensrud
MORTENSRUD: Kl. 01.26 fikk politiet melding om at det pågikk et innbrudd på Mortensrud senter, og at en mørk varebil hadde stukket fra stedet. Etter ca. 30 min ble en lignende bil stoppet av politiet i Asker og Bærum, og i denne var det tre personer. Det ble funnet ting i bilen som kunne settes i forbindelse med innbruddet og de tre ble pågrepet.

Tagger anmeldt
OSLO SENTRUM: Kl. 01.40 i natt kom en politipatrulje over en mann som tagget i Thor Olsens gate. Gjerningsmannen - 27 år - var kjent for denne typen kriminalitet fra før. Han vil bli anmeldt.

Bråk i Rosenkrantz' gate
OSLO SENTRUM: Kl. 02.26 fikk politiet melding om at det var en person som gikk berserk på en restaurant i Rosenkrantz' gate. Det viste seg å være en kvinne som var i ubalanse, og hun ble kjørt inn i arresten i Politihuset. Det var mange mennesker på stedet og i forbindelse med et slagsmål, ble en person bortvist.

Les flere saker fra iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere