RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brukte opp ni millioner

(TV 2 Nettavisen)
Quart-festivalen fikk i 2004 over ni millioner kroner i støtte til drift og gjeldslette. Men festivalen skylder fortsatt 4,5 millioner.

Støtten kom i form av lån og bidrag fra Cultiva og Kristiansand Kommune, hvorav 3,7 millioner var øremerket sletting av gjeld. Men det beløpet var på langt nær nok til å slette all gjeld, melder Fædrelandsvennen.

- Både dere i media, politikerne og meg selv inkludert hadde forstått det slik at festivalen skulle være i balanse da vi entret 2005. Men slik er det altså ikke. Forsatt dukker det opp fakturaer som ingen kjenner til, og det tyder på at kontrollen slett ikke har vært bra, sier styreleder i Quartfestivalen, Magne Aasheim Knudsen, til avisa.

Den kortsiktige gjelden er nå på 1,5 millioner kroner, mens den langsiktige gjelden er 3 millioner. Et offentlig utvalg konkluderte forrige uke med at Quart-festivalen trenger flere millioner i støtte for å overleve, men Aasheim Knudsen har ikke tro på at støtten kommer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere