RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bryllupsgjester i dødskollisjon

Sist oppdatert:
To personer døde etter at en personbil kolliderte med en buss full av bryllupsgjester i Balsfjord i Troms fredag ettermiddag.

Personbilen skal ha fått skrens på det glatte føret og kollidert med bussen. Ambulanse kom raskt til stedet, men livet sto ikke til å redde for føreren og passasjeren i personbilen.

Politiet fikk melding om ulykken som skjedde på E6 ved Bergneset i Balsfjord kommune like etter klokka 12.30 fredag ettermiddag.

I den innleide turbussen satt 30 bryllupsgjester på vei fra Tromsø til Balsfjord på vei til en vielse, skriver Dagbladet på nett. Ingen av dem skal ha blitt alvorlig skadd i ulykken.

- Vi vet at det var en personbil og en buss som kolliderte. To personer er bekreftet døde. Det er ikke meldt om skadde, opplyser operasjonsleder Arild Falck Johansen ved Troms politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Redningsmannskaper og politi jobber på ulykkesstedet. Trafikken ble etter ulykken omdirigert via gamle E6, men veien vil ventelig bli åpnet igjen i løpet av kvelden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere