*Nettavisen* Nyheter.

Bundet av væpnet raner

En ansatt på en Statoil-stasjon i Kristiansand ble sent torsdag kveld truet med en pistol, og deretter bundet på et toalett før raneren stakk fra stedet.

28.01.05 14:03

Fredag sto politiet fortsatt uten spor etter raneren.

Ingen pågrepet
- Vi har ikke pågrepet noen, og vet ikke mer enn hva vi visste i går. Det finnes ikke mange vitner til ranet, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Børge Steinsland, til TV 2 Nettavisen fredag.

Politiet har vært ute med løpesedler til andre butikker i området, i håp om at noen som kan ha sett noe vil melde seg.

Raneren fikk med seg et mindre pengebeløp.

- Vi fikk melding fra han som ble ranet om at han var blitt truet med pistol og tvunget inn på et toalett der han ble kneblet og bundet, sier operasjonsleder Arne Arnesen i Agder politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Maks 3000 kroner
Den mannlige ansatte kom seg imidlertid raskt løs, men da var den maskerte gjerningsmannen forsvunnet fra bensinstasjonen i Elvegata i Kristiansand sentrum.

Ekspeditøren kom fysisk uskadd fra dramaet.

- Det ble tatt penger, men maks 3000 kroner, siden de aldri har mer i kassa, sier Arnesen.

Politiet satte like etter ranet i gang taktisk etterforskning på stedet, avhør av vitner og sikring av spor i jakten på gjerningsmannen.

Gebrokkent engelsk
Gjerningsmannen var iført en grønn genser, en sort bukse, sorte militærsko, en hvis finlandshette og han snakket gebrokkent engelsk.

- Vi prøver å få tak i vitner, men vi antar at den ansatte var alene da ranet skjedde, sier Arnesen til TV 2 Nettavisen.

Politiet fikk melding om ranet klokken 22.52.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.