RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bundet og voldtatt

Mannen (26) bandt kvinnen fast til sengen med hennes eget undertøy, før han voldtok henne.

(iOslo.no) Den 26 år gamle mannen og en jevngammel venninne dro sammen fra Plata og til kvinnens leilighet i Oslo i februar i fjor. Planen var å kreve inn narkogjeld av kvinnen, som var en mangeårig venninne av den 26 år gamle jenta.

Kuttet av undertøyet
I tillegg til at hun ville kreve inn narkogjeld, var hun også forbannet fordi hun hadde fått vite at venninnen hadde hatt samleie med ekskjæresten hennes, framgår det av dommen fra Oslo tingrett.

Da de to hadde lurt seg inn i leiligheten, startet de først med å stjele kvinnens verdisaker, men de nøyde seg ikke med det. Mannen kuttet deretter av offerets truse og bh med en kjøkkenkniv.

Turde ikke nekte
Da hans kvinnelige medsammensvorne forlot leiligheten for å overlevere verdisakene til en kamerat av mannen, forgrep han seg seksuelt på kvinnen. Selv forklarte kvinnen i retten at hun ikke turde gjøre annet enn å lystre mannen.

Overgrepene ble avbrutt da offerets venninne kom tilbake til leiligheten 20 minutter senere.

Oslo tingrett dømte mannen til fengsel i tre år for voldtekt, mens jenta ble dømt til seks måneders fengsel for å ha ranet venninnen. De må også betale offeret 15.000 kroner i oppreisning og 3.000 kroner i erstatning til kvinnen.

Les flere nyheter på iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere