RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Buss og bil har kollidert

Sist oppdatert:
En kvinne i 40-årene kjørt til sykehus etter ulykke i Drangedal. Politiet advarer om svært glatte partier som kan komme overraskende på strekningen.

(ta.no): Klokken 12.45, tirsdag ettermiddag, melder nødetatene at de har rykket ut til en trafikkulykke på FV 356 i Drangedal.

– Føreren av personbilen, en kvinne i midten av 40-årene har blitt kjørt med ambulanse til mottakelsen ved Sykehuset Telemark, Skien, opplyser politiet i Telemark til NTB.

Er du på stedet? Send bilde til nettvakt@ta.no eller på MMS med kodeord tatips til 2005.

Politiets operasjonsleder melder at det er en buss som har kollidert med en personbil, cirka seks kilometer fra kommunegrensa til Skien.

Les også: Underkjølt regn i mange fylker

Flere personer involvert

– Vi har fått melding om en front/sidekollisjon, sier operasjonsleder Ole Kamben ved Sør-Øst politidistrikt til TA.

Operasjonslederen opplyser at det skal være sju passasjer i bussen og to personer i bilen. Det er foreløpig ikke kjent om noen personer skal ha kommet til skade i kollisjonen.

Advarer mot glatte veier

Ulykken har skjedd på en del av strekningen som ligger i skyggen. Det er derfor svært glatt og politiet ber folk være svert oppmerksomme på dette.

– Der solen slipper til kan det virke tørt og bart på veien, men plutselig kommer du til et sted der det er skygge og kjempeglatt. Dette kan sammenliknes med underkjølt regn, advarer Kamben.

Det er 80-sone på stedet der kollisjon fant sted.

Statens vegvesen melder at det er redusert fremkommelighet på strekningen Straumekrysset - Vollskrysset på grunn av ulykken.

Les også: Politibil påkjørt av vogntog
Les også: Minibuss med tolv eldre har veltet i Oppdal

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere