RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bussene sto i Trondheim

Sist oppdatert:
Det var full stans i busstrafikken i Trondheim torsdag. Også på flere andre steder i landet ble det streiket.

Det var full stans i busstrafikken i Trondheim, etttersom alle Fagforbundets medlemmer i Team Trafikk som betjener Trondheim by, var tatt ut i streik mellom klokken 13.00 - 14.00. Ellers i landet gikk, etter det TV 2 Nettavisen kjenner til, kollektivtrafikken som normalt.

Busstreiken i Trondheim er en av mange streiker som fant sted torsdag ettermiddag, i protest mot den foreliggende innstillingen til nye arbeidsbestemmelser i Norge. De streikende reagerer på det de oppfatter som en svekkelse av arbeidstageres rettigheter i Norge. Streikene er organisert lokalt, og det er derfor ingen som har full oversikt over hvor det ble streiket.

I Bergen trosset over 1.000 fagorganiserte regn og vind - eller Bergens vær om du vil - for å markere sin motstand mot nye arbeidsbestemmelser. Også fra andre deler av landet rapporteres det om streiker og faglige møter.

- I dette griseværet må jeg si at oppslutningen er over all forventning, sier leder i LO i Bergen og omland, Torbjørn Reigstad til Bergens Tidende.

I Oslo ble det klokken 14.30 foretatt en fanemarkering foran Stortinget, hvor LO Oslo overrekte over 10.000 innsamlede underskrifter til motstand mot de forelsåtte endringene i norske arbeidsbestemmelser.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere