RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bussjåfør forlot skadd passasjer

Sist oppdatert:
Etter en utforkjøring forlot mannen (34) sin skadde passasjer i veikanten, og dro på jobb som bussjåfør.

Den 49 år gamle kvinnen er leieboer hos den 34 år gamle mannen, og satt på med ham til jobb tirsdag morgen. På en gårdsvei ble det litt for trangt da de møtte en annen bil, og de skled av veien og havnet på taket, skriver Romerikes Blad.

Kvinnen pådro seg nakke- og hodeskader, mens mannen slapp uskadd fra ulykken. Han dro videre til jobben som bussjåfør, og lot kvinnen være igjen uten å tilkalle hjelp. Ved 9.45-tiden fant en annen sjåfør henne forkommen i veikanten, kjørte henne til sykehus og varslet politiet.

– Mannen vil bli anmeldt for ikke å ha gjort den plikten det er å skaffe hjelp etter et trafikkuhell, sier konstituert politiførstebetjent Morten Torshaug ved Nannestad og Gjerdrum lensmannskontor til Romerikes Blad.

Da 34-åringen senere ble avhørt, forklarte han at han trodde passasjeren var uskadd, og at han derfor mente hun kunne klare seg selv. På bakgrunn av forklaringen valgte politiet å ikke beslaglegge mannens førerkort.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere