RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bymisjonen-ansatt voldtok på jobb

Sist oppdatert:
Tre dager på rad ble den vietnamesiske kvinnen voldtatt av en ansatt i Kirkens Bymisjon.

(iOslo.no) Mannen, som er i 50-årene, var ansatt i en deltidsstilling da han skal ha begått overgrepene. Tirsdag må han møte i Oslo tingrett for å svare på anklagene.

Midt på formiddagen 19. januar 2006 skal mannen ha låst døren til rommet der kvinnen overnattet. Der skal han holdt hånden over munnen på kvinnen, som er av vietnamesisk herkomst, mens han førte sin penis inn i kvinnen.

De to påfølgende dagene oppsøkte han igjen kvinnen. En gang prøvde han å tvinge seg til kyss fra kvinnen, uten å lykkes. To dager etter det første overgrepet forsøkte han igjen å tvinge kvinnen til sex. Da presset han hodet hennes ned, i den hensikt å tvinge kvinnen til oralsex, men kvinnen klarte å kjempe imot.

Etter at kvinnen klarte å rømme, skal hun ha tatt kontakt med ledelsen på hybelhuset til Bymisjonen. De kjørte henne til politiet og hjalp henne med å anmelde forholdet.

Overgrepene skal ha skjedd i et hybelhus i Oslo som Kirkens Bymisjon tidligere disponerte. Boligene der var et tilbud for vanskeligstilte, og de ansatte skulle også drive oppfølging av hver enkelt beboer.

Les flere saker på iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere