RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Carew i farskapssak

Sist oppdatert:
John Carew trekkes for retten i en farskapssak. En kvinne fra Oslo hevder at Carew er far til hennes barn.

Den 22 år gamle kvinnen, som er av afrikansk opprinnelse, sier fotballproffen er far til hennes hennes baby som ble født for noen måneder siden, melder Se og Hør.

- Jeg har ingen kommentar til dette, sier Carews agent og rådgiver, Per A. Flod, til TV 2 Nettavisen.

De avviser at Carew er faren.

- Blir behandlet av retten
- Saken vil nå bli behandlet av retten. Motparten vil ikke erkjenne noe som helst. Vi har flere ganger vært i kontakt med motparten – uten at det har ført frem. Sist gang Carew var i Oslo, hadde han ikke tid til å møte oss – fordi han skulle på fotballtrening, sier kvinnens advokat, Erling O. Lyngtveit til Se og Hør.

Det er fylkestrygdekontoret som har oversendt saken til domstolene.

- Enorm påkjenning
Advokaten sier han er rystet over måten kvinnen har blitt behandlet på av Carew og Flod.

- Denne saken har vært en enorm påkjenning for min klient i over et halvt år. Min reaksjon er at dette er svært lite mandig av Carew. Sannheten vil jo uansett komme for en dag. Det Carew og advokat Flod representerer, er en verdiverden som er totalt fremmed for meg. Motparten har blant annet sendt meg et brev som jeg vil beskrive som «lite passende», sier Lyngtveit til Se og Hør.

Ifølge ukebladet må Carew avgi DNA-prøve.

Best betalt i Besiktas
John Carew er en av Norges største fotballprofiler, og ble den dyreste spilleren solgt fra Norge noen gang da Valencia betalte Rosenborg 75 millioner kroner sommeren 2000. I mai måned året etter scoret han på straffespark da Valencia tapte for Bayern München etter straffesparkkonkurranse i finalen i Champions League.

Han spiller nå for Besiktas i Tyrkia, der han er en av klubbens største stjerner. Tidligere har Lørenskog-gutten også spilt for Roma og Vålerenga.

Besiktas betalte rundt 40 millioner kroner for nordmannen tidligere i sommer, og gjorde ham til klubbens best betalte spiller med en lønn på 100 millioner kroner over tre år.

John Carew er klar for den tyrkiske seriestarten for Besiktas lørdag, og klubbens tilhengerne er sikre på at John Carew er mannen som skal skyte klubben til topps i den tyrkiske toppserien igjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere