Celina sjarmerte seg fra p-bot

Celina Midelfart og Christen Sveaas kjørte mot enveiskjøringen og parkerte ulovlig. Men selv om politiet var vitne til det hele, lot lovens lange arm rikingene slippe unna. Er det greit å sjarmere seg fra en bot?

20.02.04 10:53

Celina Midelfart og Christen Sveaas var ute i seneste laget til dronning Sonjas mottakelse i Kunstindustrimuseet torsdag.

Derfor valgte Midelfart en snarvei. Hun kjørte i feil retning i en enveiskjørt gate og parkerte ulovlig utenfor museet.

HTML EMBED
SI DIN MENING:
Er det greit å sjarmere seg fra en bot?
Ja, lov å bruke fornuft
Nei, må være likhet for loven
Har aldri klart å sjarmere...
Bryr meg ikke

Se resultat

- Beklager parkeringen, vi er litt seint ute og vil ikke komme etter dronningen, sa Celina til politiet, ifølge Dagbladet.

Og det synes onkel politi var helt greit.

- Det betyr ingenting å få en bot på 500 kroner når du har en formue på en halv milliard. Siden hun var så hyggelig og sa beklager, gjør vi ikke noe med det, sier en av politimennene som var på plass for å sørge for dronningens sikkerhet.

- Vil sette meg inn i saken

Politiet har full myndighet til å gebyrlegge feilparkerte biler.

- Jeg har ikke satt meg inn i denne saken ennå, og vil først gjøre det før jeg kan si hva som eventuelt vil skje i saken, sier fungerende seksjonssjef Sigbjørn Berge i trafikkavsnittet i Oslo politidistrikt, til TV 2 Nettavisen.

Er det greit å kunne prate og sjarmere seg fra en bot, eller bør det være absolutt likhet for loven? Si din mening i kommentarfeltet under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.