Morten Harket, Jens Stoltenberg, Jarle Andhøy, Therese Johaug og Pia Tjelta er bare noen få av kjendisene som har stilt seg foran kameraet til fotograf Charlotte Spetalen.

Men fotografen, som er gift med investor Øystein Stray Spetalen, elsker også kunstfotografi. Hennes fotografier er eventyraktige og flytende i uttrykket. I hennes kunstbilder har det blitt mye vann, datteren Jenny Stray Spetalen og hester.

Det er et av hestebildene - «GoldenHour» - som denne uken ble plukket og profilert av redaktørene i anerkjente #JJ og profilert på #JJ Community. Bildet ble plukket ut i forbindelse med temaet oransje.

I kommentarfeltet på Instagram renner kommentarene inn.

- For et enestående bilde! Gratulerer, skriver en.

- Spektakulært! skriver en annen.

- Virkelig fantastisk, skriver en tredje.

Slik reagerer Charlotte Spetalen på anerkjennelsen:

- Tusen takk, Er ikke så flink til å skryte av meg sjæl, skriver Spetalen på sms når Nettavisen tar kontakt.

- Det er superhyggelig å motiveres, inspireres og krediteres i et globalt fotoforum, fortsetter hun.

Bildet av de hvite hestene på stranden, har hun tatt på en strand i Camargue i Frankrike. Her lever de hvite Camargue-hestene ennå fritt i deltaet ved utløpet av Rhöne, mellom Marseille og Montpellier.

- Den eventyraktige, flytende stemningen skapes av motivet selv og refleksjoner som vann skaper. Dynamikk, speiling og gjentakelse er behagelig for øyet å hvile på, sier Spetalen.

- I Camargue har jeg tatt bildene av disse praktfulle hvite hestene ved soloppgang og ved solnedgang da himmelen er på brytepunkt, vannet stille som et speil og fargene ikke har satt seg i naturen. På dette bilde har jeg økt fargekontrasten for å oppnå mer varme og den oransje tonen som var fotokonkurransens tema, men det var ikke langt fra naturens egen farge denne tåkemorgenen, sier Spetalen.