*Nettavisen* Nyheter.

Circle K-drapet: Mann (22) erkjenner å ha drept sin egen fetter

 

Drapet fant sted utenfor Circle K-stasjonen ved Danmarks plass i Bergen i februar 2019. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Foto: (NTB scanpix)

En 22 år gammel mann som i Bergen tingrett er tiltalt for å ha drept sin egen fetter, erkjente straffskyld da rettssaken startet fredag morgen.

Drapet fant sted utenfor Circle K-stasjonen ved Danmarks plass i Bergen kvelden 15. februar i fjor.

Under et masseslagsmål ved bensinstasjonen knivstakk 22-åringen fetteren sin flere ganger i overkroppen. Et vitne som var på bensinstasjonen for å fylle luft i dekkene på bilen sin, ringte etter ambulanse da han forsto hvor alvorlig situasjonen var.

Politiet var første nødetat på stedet. De besluttet å kjøre den 28 år gamle knivstukne fetteren til akuttmottaket ved Haukeland sykehus. Rundt en time etter hendelsen døde han av skadene han hadde blitt påført.

Til sammen tolv personer ble pågrepet og siktet for ulike straffbare forhold i forbindelse med drapet, men kun fetteren stilles for retten, tiltalt for å ha utført selve drapet.

I tillegg til knivdrapet er 22-åringen tiltalt for vold mot sin tidligere samboer og trusler mot tre andre personer. Fredag morgen erkjente han straffskyld for noen av truslene, men avviser at han har utsatt den tidligere samboeren for vold.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag