*Nettavisen* Nyheter.

Club 4 på husjakt

Tom Ketil Krogstad og erotikk-klubben Club 4 jakter på lokale og investorer for å sikre fortsatt drift, men i Stjørdal vil de ikke ha ham.

20.12.05 01:13

I sine velmaktsdager hadde Krogstad og hans Club 4 rundt 8.000 medlemmer og fast tilholdssted i Tordenskioldsgate i Trondheim. Nå har medlemsmassen skrumpet inn til 300, men Krogstad har ikke gitt opp og jakter nå både på fast tilholdssted for klubben og investorer som vil være med på finansieringen, skriver Stjørdalens Blad.

Til avisa forteller Krogstad at han blant annet har kikket på aktuelle lokaler i Stjørdal og at det å skaffe egenkapital og få egne lokaler for virksomheten nå har høyeste prioritet.

- Klubb for frilynte
Og aktiviteten i klubben dreier seg fortsatt om erotikk, ifølge Krogstad.

- Dette er en klubb for frilynte og fordomsfrie mennesker som liker erotikk. Og vi skal da legge til rette for aktivitetene med boblebad, dusjer og utstyr av ulike slag, uttaler han til avisa.

Ikke velkommen
Men gründeren får en lunken mottakelse hos den politiske ledelsen i Stjørdal.

- Hvis dette er noe som ligner Krogstads tidligere virksomhet, ser vi absolutt at han ikke kommer til Stjørdal, sier ordfører Johan Arnt Elverum (Sp) ifølge NRK.

Turbulent historie
Det har flere ganger stormet rundt Krogstads og hans erotikk-business. Club 4 ble i sin tid kastet ut av lokalene i Trondheim, Krogstad fikk en dom for hallikkvirksomhet og han måtte gå den tunge veien til skifteretten med selskapet. Men Krogstad har nektet å gi opp. I fjor skaffet han seg behørig presseomtale rundt et arrangement der målet var å sette norgesrekord i såkalt gangbang.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag