*Nettavisen* Nyheter.

Club 4s sexorgie blir gratis

Tom Ketil Krogstad fikk kalde føtter da politiet fattet interesse for hans planlagte rekordforsøk i gruppesex. To damer stiller opp, og 20 menn er allerede påmeldt.

16.02.04 22:27

Club 4-eieren har bestemt seg for å droppe pengepremien i det såkalte gangbang-stevnet i Trondheim etter at saken ble kjent i media.

- To damer skal ha sex med flest mulig menn. Målet er å sette ny norsk rekord, sier hallikdømte Krogstad om «den erotiske samlingen» han arrangerer kommende helg.

- Dette er to damer som får oppfylt sine erotiske drømmer, og de stiller opp etter eget ønske, sier han til TV 2 Nettavisen.

Lovet 5000 kr
Opprinnelig hadde Krogstad lovet en pengepremie på 5000 kroner ved en eventuell kroning og 500 kroner i påmeldingsavgift for hver av mennene.

Men etter at politiet i Trondheim tidligere mandag uttalte til P4 at arrangementet bryter med hallikparagrafen, gjør trønderen helomvending.

Både påmeldingsavgiften og pengepremien blir sløyfet. I stedet vil de to damene få pokal og diplom.

- Liknende arrangementer i Norge viser at en påmeldingsavgift holder useriøse deltakere borte. Dessuten skulle dette betale for leie av lokale og den slags. Trondheims-politiet har et prostitusjonsfiksert kvinnesyn, og det kan virke som om de ikke klarer å glemme meg, sier Krogstad.

Stor interesse
Så langt har om lag 20 personer meldt seg til stevnet i helgen. Sexorgien skal avholdes i et hemmelig lokale som bare de påmeldte får vite om.

Og dersom det skal kåres en gangbang-dronning, må den gamle norgesrekorden slås. Den er ble satt under en tilsvarende begivenhet i Oslo, der en kvinne hadde sex med 22 menn.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.