RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Color Line risikerer skjenkestopp

Sist oppdatert:
Color Line risikerer skjenkestopp etter flere alvorlige brudd på alkoholloven om bord i fergene.

Skjenkekontrollen har avdekket flere alvorlige brudd på alkoholloven om bord på rederiets to Strømstad-ferger, M/S Bohus og M/S Color Viking.

I en graverende rapport til Fylkesmannen i Vestfold vises det til forhold der gjestene har kunnet skjenke seg selv uten kontroll fra betjeningen. Det skal også ha blitt delt ut smaksprøver av akevitt og konjakk i taxfreebutikken og servert alkohol til mindreårige, skriver Tønsberg Blad på nett.

Nå risikerer rederiet alt fra skriftlig advarsel til full skjenkestopp på disse fergene midt i den ellers så innbringende julebordsesongen.

– Jeg kan ikke foreta noen forhåndsdømming av utfallet, men vi konstaterer at det er forhold og episoder i rapporten vi må vurdere nærmere, sier Avdelingsdirektør ved Fylkesmannen i Vestfold, Bernt Berggreen.

Color Line legger seg nå flate for kritikken.

«Color Line beklager denne interne svikten hos de ansatte. Dette er i strid med den instruks som er gitt og vil ikke gjenta seg. Vi beklager de forhold vedrørende berusede personer som kontrollrapporten beskriver», skriver rederiets ledelse i en uttalelse til advokatfirmaet Gram, Hambro og Garman.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere