Coop trekker fiskegrateng

Coop Norge har bedt alle sine butikker om å fjerne all fiskegrateng av merket XP 450 gram merket med: Best før: 25.06.04, Best før: 30.10.04 og Best før: 04.11.04.

14.01.04 10:27

- Av hensyn til de som ikke tåler melk og gluten har Coop Norge i dag bedt alle sine dagligvarebutikker om å iverksette umiddelbar tilbaketrekking av fiskegrateng av merket XP 450 gram merket med datostemplet: Best før: 25.06.04, Best før: 30.10.04 og Best før: 04.11.04, heter det i pressemeldingen fra Coop Norge.

Oppdaget i kontroll
- Vi oppdaget feilen i en kontroll mandag. Skummetmelkpulver og strøkavring var utelatt i varedeklarasjonen på den nye emballasjen. Vi har ikke fått tilbakemelding om at folk har blitt syke, men vi gjør dette for sikkerhetsskyld, sier varesikringssjef Marit Bjerkås.

Partiene er nå trukket tilbake, men Bjerkås ønsker med dette å advare eventuelle kunder som har kjøpt produktet i den tro at det ikke inneholder melk og gluten.

- Mangelfull merking
- Coop ber også de kunder som ikke tåler melk og gluten og som har kjøpt av disse partiene å ta med produktet til nærmeste Coop butikk for å få erstatning for sine utlegg. Coop beklager på det sterkeste at denne feilmerkingen har skjedd og vil gå sine rutiner i sømmene for å sikre at dette ikke skjer igjen, heter det i meldingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.