Gå til sidens hovedinnhold

Dæhlie stopper rølpefester

Bjørn Dæhlie sier han har ryddet opp i fyllebråket som har vært på hytta hans i Trysil. Men hytta skal fortsatt leies ut.

- Trysil Booking AS har innrømmet feilen, og har overfor meg lovet at dette ikke vil skje igjen, sier Bjørn Dæhlie til Østlendingen.

Dæhlie sier at avtalen med Trysil Booking var at hytta ikke skulle leies ut til ungdomsgjenger. Det har skjedd flere ganger. Nyttårsaften toppet det seg med fyllefest, bråk, politi og sure naboer.

- Ingen må tro annet enn at jeg tar dette alvorlig. At jeg ikke har diskutert med hyttenaboen over åpen mikrofon, betyr ikke at jeg ikke har engasjert meg i saken. Etter nyttårsaften har jeg nesten ikke gjort annet enn å sitte i telefonen med dem som representerer meg i Trysil, sier skikongen.

Nå vil han møte naboene for å høre hvordan man kan dempe støyen fra hytta. Noe av problemet er at verandaen på Dæhlie-hytta ligger like ved et soveromsvindu i nabohytta. Dæhlie har røykeforbud inne. Dermed må røyksugne festdeltakere ut på verandaen, og da har det blitt støy.

Likevel poengterer Dæhlie at hytta fremdeles vil bli utleid, men da til barnefamilier, slik det i utgangspunktet var ment.

- Dette er et langt mer positivt utspill enn det som har kommet fra den siden tidligere. Jeg ser frem til et konstruktivt møte med Bjørn, Trysil Booking og hyttenaboene. Jeg håper vi kan komme frem til gode, varige løsninger til glede og nytte for alle parter, sier Karl-Jann Hansen, en av hytteeierne, til TV 2 Nettavisen.

Reklame

NÅ: Rekordlav pris på Northug-brillene