*Nettavisen* Nyheter.

Dansepartner nekter å snakke med Frank Løke etter nakenskandale

Skal vi danse:

TV 2 ble tatt på sengen da Frank Løke kom på parketten nesten helt naken. Dansepartner Tone Jacobsen var ikke fornøyd. Heller ikke TV 2. Foto: TV 2

TV 2-sjefer sjokkert. - Jeg synes dette var flaut, sier dansepartner Tone Jacobsen.

15.09.18 23:22

– Jeg har ikke snakket med han etter dansen, og vil ikke gjøre det før i morgen. Jeg trenger litt nattesøvn før jeg vil møte ham, sier Løkes dansepartner Tone Jacobsen til TV 2.

Se video nederst i artikkelen.

Hun sier til kanalen at hun ikke visste at Løke kom til å gjennomføre kveldens danseopptreden i den karakteristiske boratdrakten. Løke hadde en spesiallaget rød versjon.

Klikk på bildet for å forstørre.

Jan-Petter Dahl, mediesjef i TV 2. Foto: Alex Iversen, TV 2

– Jeg vet ikke om dette vil slå vår vei. Folk både elsker og hater Frank Løke. Jeg syns dette var flaut, men jeg vet jo at Frank liker å underholde, sier hun.

Til VG sier hun at hun er såret og skuffet.

– Jeg visste ingenting, og jeg synes ikke det er helt greit å ikke informere om det. Jeg er virkelig lei meg overfor alle der hjemme som måtte se det.

TV 2: - Liker ikke overraskelser

Mediesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, sier kanalen ikke var begeistret for stuntet.

- Vi liker ikke å bli overrasket på denne måten. Det som skjer på parketten er godt planlagt i forkant i forkant, sier han til Nettavisen.

Dahl sier også at han ikke ante noen ting om at Løke skulle danse i boratdrakten.

- Dette er direktesendt TV, og det kom like overraskende på oss som det kom på seerne. Dette har verken vært diskutert eller godkjent av TV 2 å bruke en slik boratdrakt på sending.

- Vi har også fått mange tilbakemeldinger i sosiale medier, det er forståelig. Noen har reagert på dette. Mange har sett en boratdrakt før, men Skal vi danse er tross alt et familieprogram og en slik drakt har ikke noe der å gjøre.

Løke innrømmer at han liker å sjokkere, og sier at ingen har kjeftet på ham ennå.

– Jeg er en klovn. Jeg liker å by på meg selv! Skal jeg gå ned, skal jeg gjøre det med flagget til topps, sier den tidligere håndballspilleren til TV 2.

Lovet å tøye strikken

Han sier også at det ikke er noe nytt at han blir kjeftet på, med referanse til karrièren sin på håndballbanen, der han var på det norske landslaget og blant verdens beste strekspillere.

Allerede forrige uke varslet Løke i et stort intervju med Nettavisen at han skulle tøye strikken.

Da poengterte den tidligere håndballstjernen at han virkelig skulle gjøre «ville» ting under programmet, og han meddelte at han ikke kunne forstå at TV 2 turte å ta ham med som deltaker på live TV.

- Jeg eier jo ikke skam. Jeg kan love alle TV-seere jeg skal tøye strikken og dra den langt. Det er helt galskap at de lar meg opptre på live TV, sa Løke til Nettavisen.

Han fortalte også om sin begeistring for dansepartner Jacobsen.

- Det som er med meg er at jeg starter på minussiden. Jeg må innrømme at jeg var dårligst av alle deltakerne da vi begynte å øve, men nå har Tone og jeg tatt steget. Vi har knekt dansekoden.

- Jeg kunne jo ikke en dritt. Hvis noen hadde sett meg danse hadde de tenkt: Hva i hel**** driver han der med?. Men heldigvis fikk jeg Tone til partner, som er veldig fin. Det er morsomt at den slemmeste partner opp med den fineste, sa Løke.

Her kan du lese hele Det store intervjuet med Frank Løke.

Fikk ener av dommer

Frank Løke fikk bare 11 poeng av dommerne. Merete Lingjærde ga ham kun ett poeng for dansen. En er den laveste poengscoren en dommer kan gi. Men det var Aune Sand som røk ut i kveld. Dommerne lot seg ikke imponere av naken-Løke.

- Jeg prøvde å ikke se så mye. Det er ikke noe konkurranse i kropp, men du kunne sikkert fått den tieren her, sa Merete Lingjærde til Dagbladet.

- Jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Dansen var i utakt hele veien. Noen god partner følte jeg heller ikke at du var, sa Trine Dehli Cleve til avisen.

Klikk på bildet for å forstørre.

TV 2 ble tatt på sengen da Frank Løke spradet nesten helt naken på parketten under kveldens Skal vi danse. Foto: Tv 2

- Vil stuntet få noen konsekvenser for Løke? Tar TV 2 dette opp med ham?

- Vi har løpende dialog med alle deltakerne og kommer til å snakke med Frank om dette. Men det får ingen konsekvenser for deltakelse i programmet, sier Dahl.

Tidligere denne uken var Løke også omtalt i media etter at han røpet hemmelige lønnsdetaljer i Skal vi danse-kontrakten, meldte Dagbladet.

- Vi kommenterer ikke noe rundt deltakernes kontraktsdetaljer, heller ikke hvordan de selv kommuniserer om det. Vi snakker mye med deltakerne våre, og det går på løpende ting som skjer til enhver tid. Vi har tett dialog med dem, sier Dahl.

- Er det aktuelt å trekke Løke i lønn etter nakenstuntet i kveld?

- Nei, det er det ikke.

- Null respekt for dansepartneren

I sosiale medier har ikke reaksjonene latt vente på seg, spesielt ikke på Twitter.

«Frank Løke er så klart videre..... jeg blir så oppgitt... », skriver en bruker.

«FYY FAEN! Send den idioten ut av Skal vi danse fort som faen. Blir forbanna på Frank Løke. Han har null respekt for konseptet. », skriver en kvinne.

«Finnes det noen som faktisk synes at Frank Løke er morsom/kul etc?», skriver en bruker.

«Frank Løke har null respekt for dansepartneren sin når han holder på sånn. Hun bruker all sin tid og hele sitt hjerte på dette. Jeg blir så sint», skriver en kvinne.

«Frank Løke- nå helt oppe på siden av John Arne Riise, som riksfjott», skriver en mann.

Nettavisens Facebook-side kom det nesten 300 kommentarer i løpet av den første timen innlegget ble publisert lørdag kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.