RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Død kvinne funnet i Sognefjorden


Dykkere har lett i elva Vikja etter den 46 år gamle kvinnen som har vært savnet siden natt til lørdag. Onsdag ble en død kvinne funnet i fjæresteinene i Ortnevik, rundt 2 mil unna.
Dykkere har lett i elva Vikja etter den 46 år gamle kvinnen som har vært savnet siden natt til lørdag. Onsdag ble en død kvinne funnet i fjæresteinene i Ortnevik, rundt 2 mil unna. Foto: Terje Eggum, Sogn Avis (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
En død kvinne er funnet i Sognefjorden. En 46 år gammel kvinne ble meldt savnet i området lørdag formiddag.

Søket etter 46 år gamle Marita Sælen er avsluttet på grunn av funnet, opplyser politiet i Sogn og Fjordane.

– Kvinnen som er funnet, er mest sannsynlig savnede, men hun er ikke identifisert. Hun ble funnet langt ute i Sognefjorden, utenfor en bygd som heter Ortnevik. Der lå hun i fjæresteinene. Hun ble funnet av en tilfeldig forbipasserende, sier regionlensmann i Sogn, Arne Johannessen.

– Vi vil foreta kriminaltekniske undersøkelser, og den avdøde er sendt til obduksjon, sier Johannessen til NTB.

Sælen er fra Os i Hordaland, men var på gjennomreise og bodde sammen med sin ektemann på en campingplass i Vik i Sogn og Fjordane da hun forsvant. Ortnevik ligger rundt 2 mil fra Vik.

– Vi vet fra tidligere dødsfall at det er sterke strømmer i Sognefjorden, så man kan drive langt på kort tid, sier Johannessen.

Politiet holder alle muligheter åpne, men det er foreløpig ingenting som tyder på at det skal ha skjedd noe kriminelt i saken, opplyser han.

– Det er ingen opplysninger eller funn som peker i den retning, sier Johannessen.

Ektemannen har forklart til politiet at de to hadde vært ute i Vik sentrum sammen, men at de ikke gikk sammen tilbake til campingplassen der de bodde. Det var han som meldte henne savnet.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere