RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Døde av sykehusbakterie - familien kreves for 2 mill.

Den 75 år gamle kvinnen fra Kristiansand døde av en sykehusbakterie i USA. Nå krever sykehusene familien for to millioner kroner.

Ifølge VG gransker forsikringsselskapet Vesta om unødvendig legebehandling førte til at kvinnen fikk gule fylokokker og døde på et sykehus i Las Vegas.

Vesta mistenker at kvinnens sykehusopphold i USA kan være iscenesatt for å få tjene penger gjennom å få utbetalt reiseforsikringen.

- Det er svært interessant å få undersøkt om vi kan være utsatt for bedrageri i en så tragisk sak. I USA finnes det klinikker som er etablert kun for å suge mest mulig penger av forsikringsselskapene, sier utredningssjef Lars Skaar hos Vesta til VG.

Kvinnen reiste i september i fjor til USA for å besøke datteren sin. 75-åringen ble syk like etterpå, og ble lagt inn på sykehus, skriver VG.

I dødsattesten fra University Medical Center i Las Vegas, heter det at kvinnen døde av blodforgiftning som følge av en infeksjon av gule stafylokokker (MRSA). MRSA-bakterien er en typisk sykehusbakterie.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere