RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Døde i rally-ulykke

Sist oppdatert:
En 26 år gammel mann omkom da bilen han satt i kjørte av veien under en rallykonkurranse på Haslemoen lørdag.

- Kartleser i bilen er omkommet, sier operasjonsleder Svein Lystad i Hedmark politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Det var da en av bilene hadde kommet til et hopp i løypa under en norgescup i rallykjøring på Haslemoen at det gikk galt. Bilen kjørte av veien, og både kartleseren og sjåføren ble skadet. Kartleseren døde av skadene.

Lettere skadd
Føreren (29) slapp unna ulykken med lettere skader. Han pådro seg brudd i ryggen, får TV 2 Nettavisen opplyst ved Elverum sykehus.

Politiet har sikret seg videoopptak av ulykken.

Ulykken skjedde i forbindelse med billøpet Rally Solør på Haslemoen lørdag formiddag. Politiet fikk melding om ulykken klokken 10.27.

Ulykkeskommisjon
100 biler deltok i løpet lørdag. «Etappen inneholder både partier der hastigheten vil bli svært høy, men også mer kronglete partier med både hopp og sprett», skrev motorsport.no i forkant av konkurransen.

- Bilen kjørte av veien i en sving, og traff en bergknaus ved veien. Løpets ulykkeskommisjon, som består av løpslederen, løpets sikkerhetskontrollør og en representant fra politiet vil nå gjøre sine undersøkelser rundt hendelsen. Ulykken etterforskes dessuten av Hedmark politidistrikt, heter det i en pressemelding fra Norges Bilsportforbund ifølge NTB.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere