RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Døde i Sveio-ulykke

Sist oppdatert:
En person omkom i en trafikkulykke på Sveio onsdag ettermiddag.

Fire personer i tre biler var innvolvert i ulykken på riksvei 47 ved Vigdarheim i Sveio onsdag. Stedet ligger cirka to mil nord for Haugesund, skriver aftenbladet.no

- En mann er bekreftet omkommet, mens tre andre personer, også menn, er kjørt til Haugesund sykehus. To av disse skal være alvorlig skadd, men tilstandene er stabile, sier operasjonsleder torgeir Stødle ved Haugaland og Sunhordaland politidistrikt til Nettavisen.

Småbiltrafikken ble omdirigert onsdag ettermiddag, mens tungtrafikken måtte vente til veien åpnet senere på ettermiddagen.

Omtrent samtidig med ulykken i Sveio, skjedde to andre trafikkulykker i distriktet. En bil kjørte i autovernet og havnet på taket på Bokn. På E134 i Etne var tre biler innvolvert i en ulykke. En kvinne ble fraktet til Haukeland universitetssykehus med helikopter. To menn ble kjørt til sykehuset i Haugesund.


View Larger Map

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere