RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Døde på fuktig fest

(TV 2)
Det gikk hardt for seg på festen som endte med døden for Hanne Gulbrandsen (47). Hun skal ha blitt funnet med store skader i mage- og hoderegionen.

Politiet jobber nå med å kartlegge hva som egentlig skjedde på den private festen på Granli i Kongsvinger i helgen. Tre personer var til stede - den avdøde kvinnen, hennes samboer og hans bror.

- Drakk alkohol
Lørdagens sammenkomst skal etter hvert ha utartet seg til å bli et fuktig lag. Politiet bekrefter at det ble drukket alkohol.

- Det var et sosialt lag hvor det er blitt nytt alkohol, sier politiadvokat Iren Johnsen ved Hedmark politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Hun legger ikke skjul på at det ble drukket en god del på festen, men ønsker ikke å utdype dette nærmere.

Store hodeskader
Hva som har skjedd i tiden frem til ambulanse ble tilkalt ved 13-tiden søndag, er ikke politiet helt sikre på.

Ifølge avisen Glåmdalen ble 47-åringen funnet med store skader i mage- og hoderegionen. Dette ønsker ikke politiet å kommentere.

- Enkelte detaljer ønsker vi å holde tett inntil brystet. Vi forholder oss til det vi sa onsdag, at hun døde av stump vold, sier politiadvokat Johnsen.

- En eller begge
Onsdag ble brødreparet i 50-årene varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud. En av dem har påkjært kjennelsen, mens den andre har bedt om betenkningstid. Begge nekter straffskyld.

- Siden vi har siktet brødrene, er vi rimelig sikre på at vi har de to riktige. Vi mener det er skjellig grunn til mistanke mot dem. Men om det er en av dem, eller begge to som står bak, vet vi ikke, sier Johnsen til TV 2 Nettavisen.

Politiet jobbet torsdag med undersøkelser på åstedet. Bistand fra Kripos har de foreløpig ikke bedt om.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere