RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dødsbrann i Halden

Sist oppdatert:
En person er antatt omkommet etter brann i leilighetskompleks i Halden natt til lørdag.

- Vitner har forklart at det er en person som befant seg i en av leilighetene som ikke har kommet ut, og derfor antar vi at han er omkommet. I tillegg er det en annen person som vi ikke har klart å brakt på det rene om befant seg i bygget, sier operasjonsleder Tommy Antonsen i Østfold politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Meldingen om brannen kom klokken 03.47. Det er snakk om et leilighetskompleks i Dyrendahlsveien i Halden som har tatt fyr. Det er 13 leiligheter i bygget, men åtte av dem skal stå ubebodd.

- Fem mennesker som oppholdt seg i bygget har kommet seg ut. Fire av dem er på politistasjonen i Halden, mens den siste har blitt innkvartert på hotell.

I tillegg måtte man evakuere et av nabohusene. To voksne og tre barn har fått plass på hotell fordi de måtte forlate huset sitt grunnet slukningsarbeidet.

- Det brenner fortsatt på stedet, og bygget kommer til å brenne helt ned. Nå jobber vi for å skaffe rede på den siste mannen. Vi har ingen identitet på ham, og huseier hjelper oss med å skaffe personalia. Forhåpentligvis har han ikke vært hjemme da brannen brøt ut, sier Antonsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere