RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Bjørn Egil Jakobsen (Finnmark Dagblad)

Dødsulykke i Finnmark

Sist oppdatert:
En kvinne i 50-årene omkom i en trafikkulykke i Rypefjord lørdag ettermiddag.

En kvinne i 50-årene omkom i møteulykken i Rypefjord lørdag ettermiddag, skriver Finnmark Dagblad.

De to andre som satt i samme bil skal ha sluppet unna ulykken med lettere skader. Tilstanden til føreren av den andre bilen betegnes som alvorlig men stabil.

Feil kjørebane
- Så langt har vi brakt på det rene at det har skjedd en front mot front kollisjon etter at en av bilene har vært over i motsatt kjørefelt, sier operasjonsleder Andreas Haugaasen til Finnmark Dagblad.

Ulykken skjedde på RV94 ved Jansvannet, like før innkjøringa til Rørvika i Rypefjord i 15-tiden lørdagsettermiddag. Ifølge politiet var sjåføren, en mann i begynnelsen av 40-årene, alene i den ene ulykkesbilen, mens det oppholdt seg tre personer i den andre.

Klippet løs fra vraket
Den ene bilen er hjemmehørende i Hammerfest. Den andre bilen er registrert med eier som bor på et sted i Alta kommune, men ble kjørt av en kvinne i midten av 30-årene fra Hammerfest. Hun hadde med seg to passasjerer, en mann og en kvinne i henholdsvis 60- og 50-årene i bilen, da det smalt.

Både politi, ambulanse og brannvesenet rykket ut da det ble slått alarm. Vitner på stedet forteller at brannvesenet måtte klippe løs en person fra bilvraket, og skummet både bakken og kjøretøyene på ulykkesstedet.

Det dannet seg etter hvert lange køer av biler på begge sidene av ulykkesstedet, men politiet opplyser at veien er åpnet for friferdsel. Politiet har nå en patrulje på Hammerfest sykehus som foretar avhør av involverer parter for å bringe klarhet i årsaken til ulykken.

Les flere saker hos Finnmark Dagblad her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere