RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dødsulykke på E18

Sist oppdatert:
En kvinne omkom og seks personer, blant dem to barn, ble sendt til sykehus etter en front-mot-front-kollisjon på E18 i Telemark.

- To biler har kollidert, front-mot-front, på E18 ved Rønholt skole i Bamble kommune. En kvinne er bekreftet omkommet, og seks personer er fraktet til sykehus, sier operasjonsleder Åge Halvorsen ved Telemark politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Alvorlige skader
En av de skadde, en kvinne, ble fløyet til Ullevål universitetssykehus med alvorlige brudd- og bryst-skader. De fem øvrige som satt i de to involverte bilene, er fraktet til Sykehuset i Telemark.

Blant dem er det også to barn, en gutt (1 år) og en jente (8), men de har sluppet unna ulykken med moderate skader, opplyser sykehuset.

Tilstanden er derimot alvorlig, men ikke livstruende, for en 57 år gammel dame. For de to siste skadde, en 31 år gammel dame og en 65 år gammel mann, er situasjonen så langt uavklart.

Ukjent ulykkesårsak
Ulykken skjedde da en sørgående personbil støtte sammen med en såkalt kassebil litt før klokka 08 i morges, men det er foreløpig ikke kjent hva som er årsak til sammenstøtet.

Det var en stund store trafikkproblemer på ulykkesstedet. Veien ble sperret av i begge kjøreretninger, men den er nå åpnet igjen for trafikk.

Operasjonsleder Halvorsen bekrefter at E18 gjennom Bamble har vært belastet med ulykker, og Vegvesenets ulykkeskommisjon ser nå nærmere på strekningen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere