RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dødsulykke på E6

Foto: Tobias Nordli (Sarpsborg Arbeiderblad)
Sist oppdatert:
En person omkom etter at bilen krasjet i veggen i Eidettunnelen.

Politiet bekrefter at en person er omkommet på E6 i Eidettunnelen nord for Sarpsborg, skriver SA.no. Ifølge opplysningene politiet sitter inne med, skal det ikke ha vært andre personer i ulykkesbilen.

- Den omkomne var alene i bilen, og det var ingen andre kjøretøyer eller personer involvert i ulykken, opplyser operasjonsleder Tommy Moen i Østfold politidistrikt.

Bilen den omkomne satt i skal ha kjørt inn i tunnelveggen. Politi, ambulanse og brannvesenet er på ulykkesstedet. Ulykken skal ha skjedd i nordgående løp.

Redningsmannskaper forteller til SAs reporter på stedet at en bil skal ha truffet tunnelveggen med taket først, omtrent hundre meter inne i nordgående løp. Deretter skal bilen ha sklidd på taket tre til fire hundre meter lengre inn i tunnelen. Foreløpig vil ikke redningsmannskapene si noe om skadeomfanget etter ulykken. Men det er mange utrykningskjøretøyer på stedet.

Ifølge opplysninger sa.no sitter inne med, kommer tunnelen til å være stengt en periode. Trafikken på E6 skal nå dirigeres om, og trafikanter på vei nordover blir omdirigert via riksvei 118.

Politiet fikk melding om ulykken klokka 11.49. Ulykkesgruppa til Statens vegvesen kommer til ulykkesstedet for å granske ulykken.

Les flere nyheter hos SA.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere