RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dødsulykke på Stord

Foto: Lise Åserud (SCANPIX)
Sist oppdatert:
En 20 år gammel mann omkom etter en front mot front-kollisjon i Jektevik på Stord. Elleve personer er skadd.

(iBergen.no) Trolig omkom mannen momentant i den voldsomme ulykken. En kvinnelig passasjer er hardt skadd og ble fløyet til Haukeland sykehus i luftambulanse. Elleve personer befant seg i bilene.

- En mann er død og en person er sendt til Haukeland. Vi vet ikke årsaken til ulykken, men det er ingenting som tyder på promillekjøring, sier operasjonsleder Agnar Austrheim ved Haugalandet og Sunnhordaland politidistrikt til iBergen.no.

- To jenter på 16 og 6 år er kommet til oss. 16-åringens tilstand er kritisk, men stabil. Hun er til operasjon nå. Den yngste ligger på intensiv avdeling. Hennes tilstand er alvorlig, men stabil, sier informasjonsrådgiver Ragnhild Dårflot Olsen ved Helse Bergen til iBergen.no.

Pårørende har avvist å uttale seg til media.

Tre biler var involvert i kollisjonen, som skjedde like utenfor Uføretunnelen på E39 i Jektevik lørdag morgen like etter klokken 09.30. Veien er nå stengt og trafikken blir omdirigert over Fitjar.

For bare et halvt år siden var nøyaktig samme sted rammet av en annen dødsulykke. En 27 år gammel kvinne kolliderte med en lastebil da hun var på vei til jobb 21. juni. Bilen hun kjørte kom over i feil kjørefelt utenfor tunnelen. Kvinnen døde momentant i sammenstøtet og bilen ble totalskadd. Lastebilen fikk også store skader, men føreren var fysisk uskadd.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere