RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De beste helgetipsene

Det finnes ingen grunn til å kjede seg i helga.

I samarbeid med Helenorge.no gir vi deg helgeforslag for store og små.

Vinn gratis spa-weekend: Klikk her.

Er festivaler tingen for deg, er utvalget enormt. Oslo byr seg fram med gratis rockekonsert i Oslomarka, åpning av østers og bilfritt sentrum under høstfestivalen og kulturnatt med åpning i Spikersuppa presis fredag kl. 18.00.

Bare litt utenfor kan du ta ent titt på Norges feteste båter på Kadettangen, eller du kan stikke til Lillestrøm og beskue noen heftige bobiler.

I plankebyen Fredrikstad hører du naturligvis på selveste Iggy Pop & The Stooges og Raga Rockers. Bill Wyman fra The Rolling Stones startet sin norgesturne på Lillehammer, og festivalen går akkurat nå.

Er du bare litt mer kulturell, kjører de internasjonal kammermusikkfest i Lindesnes. På Turtagrø snurrer de filmer ut av en annen sportslig verden.

Norges siste musikalske yndlinger, 120 days, kan du få med deg dersom du er i nærheten av NuMusic and Art i Stavanger.

Er du kun opptatt av fårikål, skal du vite at alle sauene er på vei ned fra heiene i Sirdal, hvor Norges reneste stemme, Sissel Kyrkjebø, står på scenen og gjør alt annet enn å lokke. Skulle ikke dette være nok, finner du de fleste av Norges arrangementer her.

Med høstfargene i anmarsj kan du lese mer om Norges 10 flotteste fjellturer her. Har du barn, bør du gå roligere ut og kanskje heller ta med poden på en av Norges 10 beste fjellturer for barn.

Er du opptatt av det mer spesielle, er det kanskje på tide å utfordre Svartisen, ta turistvegen til Folgefonna eller oppsøke grotter i Lom.

Eller du kan padle kajakk på Jostedalsbreen, eller besøke Kongen, Dronningen og Bispen i Rauma.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere