*Nettavisen* Nyheter.

De drøyeste solskillene

Foto: Leserbilde

Disse husker solkrem resten av sommeren. Se bildene og send inn ditt forslag.

08.06.07 08:33

(iBergen.no) De siste dagene har solen brent seg inn i huden på mang en nordmann. Det ser man tydelig på de mange artige solskillene folk går rundt med.

Turde ikke smøre seg
Kampanjene for fornuftig soling ser ikke ut til å ha nådd helt frem. Selv om å bli solbrent er en smertefull affære, er det utvilsomt morsomt å se folk gå rundt med alt fra sjakkbrett på ryggen, til sine egen håndavtrykk på brystet.

- Vi turde ikke å smøre hverandre inne på ryggen mens vi lå her. Det ville se så homo ut, mente tre hummerrøde karer iBergen.no snakket med i solsteiken onsdag.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Petter Nord/iBergen.no

Med en strålende helg i sikte for store deler av landet, blir det nok mange artige varianter å finne der ute. Ta med deg kamera og knips bilder av de mest sinnsyke solskillene på vennene dine eller deg selv, og send dem på e-post til

redaksjon@ibergen.no

eller via mms til

1984 med ib som emneord.

Årets skille
Vi legger ut de innsendte bildene her, så kan du være med å kåre det mest spesielle skillet i landet. Det kan være morsomst, latterlig, sexy eller rett og slett drøyt. Til slutt er det leserne som vurderer hvem som får den «ærefulle» tittelen Årets skille.

I bildeserien under kan du se de komiske skillene vi har funnet så langt, men som sikkert bare er toppen av isfjellet.

Les flere nyheter på iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.