RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De nye tv-ansiktene

Foto: TV 2
Sist oppdatert:
Disse personene vil du garantert se mer til når TV 2 lanserer Nyhetskanalen.

Nedtellingen til TV 2s Nyhetskanalen er i full gang. Fra og med onsdag har Nyhetskanalen prøvesendinger helt fram til kanalen går på lufta 15. januar klokka 12.00.

Se bildene av de nye TV-ansiktene nederst i saken

- Vi lager sendingene akkurat som om vi skulle være på lufta. Reporterne er ute i felten og vi får eksperter i studio, sier nyhetsredaktør Jan Ove Årsæther.

Ikke bekymret
Ingunn Solheim er en av Nyhetskanalens helt ferske ankere. Hun har vært ansatt i TV 2 siden høsten 2006, og har erfaring fra radio. Hun er ikke bekymret over å bli et kjent ansikt.

- Dette blir en atten timers nyhetskanal, og jeg tror ikke at det blir noe kjempetrøkk. Men det er jo et produkt jeg er stolt over, og det å presentere nyheter er en nøytral rolle, sier Solheim til Nettavisen.

Blir brukerbetalt
TV 2 Nyhetskanalen starter altså så smått onsdag. Da får nyhetsankrene prøvd ut hvordan den nye hverdagen blir. Kanalen blir brukerbetalt, og i første omgang distribuert over satellitt og kabel.

- Både Get og Canal Digital har nå sikret seg Nyhetskanalen, noe som betyr at vi vil ha en dekning på omlag 40 prosent av befolkningen fra sendestart, sier Årsæther.

Eksklusiv gourmet
Kanalen blir et helt nytt fenomen i fjernsyns-Norge. Tv-seere kan med den nye kanalen følge nyheter tett hele døgnet, og kanalen vil gi unik tilgang på ferske og oppdaterte nyheter.

- Dette blir ikke McDonalds eller Rema 1000 for de store massene. Dette blir en liten ekslusiv gourmetrestaurant, for kresne og nyhetssultne gjester, sier nyhetsredaktør Jan Ove Årsæther.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere